Onze bar

Leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

 

Bar de Rits is een hetero vriendelijk Gay Café waar je gastvrij ontvangen wordt en je leuke mensen kunt ontmoeten.
Wij zijn de oudste homo horeca gelegenheid van de stad Groningen waar je al jaren lang gezelligheid vind en je kunt er lekker borrelen of feesten.


Het is ook mogelijk om gebruik te maken van ons gratis Wifi netwerk met je tablet of smart phone, bijvoorbeeld chatten met mannen.
Op deze manier kan je in de Rits afspreken zodat je niet meteen een vreemd iemand in je huis hoeft te ontvangen, lekker anoniem en veilig.


Elke vrijdag hebben we de heerlijke relaxte afterwork borrel. Dit is heerlijk als je de hele week hard gewerkt hebt en je wil niet laat de stad meer in. Zoekt jij ook gezelligheid in de vroege avonduren?, kom dan op de vrijdag vanaf 17:00 u naar de Rits en geniet van de heerlijke hapjes die gratis geserveerd worden bij je borrel.

 

Elke zaterdag is er een Happy Hour tussen 23:00 – 00:00 uur. Tijdens dit uur krijg je bier fris en wijn voor de halve prijs !!! Dit is dubbel genieten voor een leuke prijs .( de happy hour geld niet voor Bar de Rits party coins ).

 

Regelmatig zullen er diverse feesten georganiseerd worden. Houd onze agenda goed in de gaten zodat je niets hoeft te missen.